Smo eno vodilnih podjetij na področju profesionalne avtokozmetikeizdelkov za negoobnovo in vzdrževanje vozil. 

Zastopamo blagovne znamke Auto MagicClay MagicKenotek, Zvizzer, izdelke, ki so prepoznavni v avtoindustriji, avtonegi in obnovi rabljenih vozil kot vodilni v tem segmentu. Izdelani so iz najkvalitetnejših materialov, ki dajejo izjemne rezultate in so uporabniku prijazni. Proizvajalci kot so Ford, Toyota in Isuzu, Hyundai, General Motors. imajo AutoMagic standarde vkomponirane na področju rabljenih vozil z garancijo in v svojih drugih procesih.

Odlikujejo nas profesionalnost, odličen odnos s strankami, nenehno izobraževanje in dolgoletne izkušnje saj smo z vami že od l.1993.

Zastopamo in distribuiramo tudi druge visokokvalitetne znamke s področja avtokozmetike in osvežilcev zraka kot so Lebo, Visomax, De Witte, Amtra, Hi-tech, Smell-Drive, Power Air, Auto Expressions, Magic one.

V želji približati se našim kupcem smo v letu 2011 dodali nove programe na področju barv , lakov in ličarski segment.. V ponudbi imamo  visoko kvalitetne stenske in fasadne barve Italjanskega proizvajalca Casati, industrijske barve proizvajalcev Novatic, Elcrom, Selemix System,  Tiqurila. V ličarskem segmentu ponujamo  Roberlo,  App, Kovax, Finixa, Mtools, Z1, Sika, Evercoat

V naših novih poslovnih prostorih na Podjetniški ulici v Slovenskih konjicah  smo za vas odprli tudi trgovino,kjer vas čaka prijazno osebje. Obiščite nas.

Dir. Marjan Pučnik